Tokyo Instuitute of Technology

Fra Nanowiki
Hopp til: navigasjon, søk

Fakta

Om Tokyo Institute of Technology (東京工業大学)

Tokyo Institute of Technology, også kalt "TiTech", "TIT" eller "Tokodai" er et av de fremste universitetene i Japan innenfor realfag og teknologi. Skolen består av tre campus: Oookayama, Suzukakedai og Tamachi. Oookayama og Suzukakedai er de to største. Oookayama ligger i Tokyo, mens Suzukakedai er i Kanagawa.

Hvordan søke?

Tokyo institute of Technology har avtale med NTNU. Fristen for disse avtaleplassene går ut allerede i slutten av januar, så det er lurt å være tidlig ute med denne søknaden. Du trenger ikke å ha fått forhåndsgodkjenning eller noe for å søke på avtaleplass, men følg bare retningslinjene på internasjonal seksjon sine sider. Typisk er det ikke så mange som søker på disse plassene, så sannsynligheten for at man får én av dem er relativt stor. Uten en av disse plassene kan det nok bli vanskelig å få til utveksling. Det er en god del papirarbeid som skal til i søknadsprosessen, og sørg for at du har en god del passbilder når du setter i gang. Allikevel, er søknadsprosessen lagt godt opp, både fra NTNU of TiTech sin side, og det går greit å komme seg gjennom papirmølla.

NTNU har to forskjellige avtaletyper med TiTech. Den ene er for noe som heter YSEP [1] (Young Scientist Exchange Program) og den andre er IGP[2] (International Graduate Program). Når du evt. får en av avtaleplassene til NTNU vil du få spørsmål om hvilke av disse programmene du ønsker å søke på.

Hva koster det

Fagtilbud

Godkjenning av fag

Når man ikke er på skolen

Erfaringer

Nyttige tips

Se også

Utveksling


Nyttige lenker